Blodtrycksmätare Beurer BC 57

Information om blodtrycksmätaren Beurer BC 57

Här kan du läsa mer om blodtrycksmätaren Beurer BC 57, som är en blodtrycksmätare från Beurer. Vi presenterar djupgående data om Beurer BC 57, såsom vilka egenskaper den har samt även om den har några särskilda tillbehör som följer med. Du hittar informationen här nedan i tabellform för att enkelt kunna hitta just den information du söker efter gällande denna blodtrycksmätare.

 • Manschettlängd (min): 140.0 mm
 • Manschettlängd (max): 195.0 mm
 • Strömförsörjning: Uppladdningsbart batteri
 • Egenskaper (blodtrycksmätare): Helautomatisk, Batteriindikator, Appkompatibel, Klocka, DatuVisa mer
 • Mätområde (blodtrycksmätare): Handled
 • Antal minnesplatser: 120
 • Antal användare: 2
 • Bredd: 7.0 cm
 • Höjd: 6.0 cm
 • Längd: 2.0 cm
 • Ungefärligt pris: 699 kr

Strax under bilden här nedan hittar du en lista över de butiker som har bäst pris just nu på blodtrycksmätaren Beurer BC 57 från Beurer, klicka här för att komma dit direkt.

Bild på blodtrycksmätare Beurer BC 57.

Bästa priset just nu

Här nedanför hittar du en sammanställning över de butiker som just nu erbjuder det bästa och billigaste priset på blodtrycksmätaren Beurer BC 57 från Beurer. Om du vill kan du även jämföra denna modell med andra Beurer blodtrycksmätare.


i samarbete med PriceRunner


Bästa sortimentet och billigaste priset

Hos oss på Blodtrycksmatare.se hittar du alltid det bästa sortimentet med blodtrycksmätare från Beurer (och även andra varumärken) och alltid de billigaste och bästa priserna. Klicka dig gärna runt på sajten för att hitta den blodtrycksmätare som just du letar efter, kolla gärna in vår köpguide till blodtrycksmätare för en komplett sammanställning.

Att tänka på när du skall välja blodtrycksmätare

När du köper en blodtrycksmätare finns det några faktorer att ta hänsyn till. Den första är storleken: vissa blodtrycksmätare är mycket skrymmande, medan andra är tillräckligt små för att få plats i fickan. Nästa faktor är priset: vissa mätare är mycket dyra, medan andra är mer prisvärda. Slutligen vill du överväga funktionerna hos varje mätare. Det kan till exempel handla om om den har en digital eller analog display och om den kan lagra flera mätvärden. Med så många blodtrycksmätare på marknaden kan det vara svårt att veta vilken som är rätt för dig. Men genom att ta hänsyn till dessa faktorer kan du begränsa dina alternativ och hitta den bästa blodtrycksmätaren för dina behov.

Information om produkter

Den information som presenteras om produkterna på Blodtrycksmatare.se har inhämtats och sammanställts automatiskt. Detta innebär att informationen kan vara felaktig i de fall våra källor har rapporterat felaktig information. Vår avsikt är att all information på webbplatsen skall korrekt och aktuell, men kan av ovanstående anledning inte garantera tillförlitlighet eller korrekthet i den information som presenteras. Vi uppmanar dig som använder Blodtrycksmatare.se att undersöka priser och informationen innan du köper någon av de produkter vi skriver om. Alla handlingar som vidtas av dig som användare av webbplatsen sker på eget ansvar. Vi bakom Blodtrycksmatare.se kan därför inte hållas ansvariga för några som helst handlingar som grundas på den information som tillhandahålls här på webbplatsen.